вівторок, 27 грудня 2016 р.

КПК вчителів предмета «Захист Вітчизни»

З 05.12. – 16.12.2016р. на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР відбулися 
КПК вчителів предмета 
«Захист Вітчизни». 
Педагогічна практика пройшла на базі ЦДПЮ (центру допризовної підготовки юнаків) Шевченківського району. Слухачі КПК переглянули відкриті заходи: 
1. Теоретична частина: Дії учнів в надзвичайних ситуаціях. Укриття. Евакуація. 
2. Практична частина: Виконання нормативу із пневматичної гвинтівки; неповне розбирання АКМ; спорядження магазину; приготування до стрільби, прицілювання із зброї. Після педпрактики слухачі проаналізували відкриті заходи.
 Слухачі КПК успішно захистили випускні роботи та отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.


P.S. Щира подяка керівнику ЦДПЮ Шевченківського району Шендрiк С.Г. та працівникам центру за підготовку та проведення педагогічної практики.
Мирного неба, здоров’я, статку та успіхів у вихованні учнівської молоді.

Ст. викладач КТМВ Корицький В.Г.


ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА 


Кафедра теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР, яка спільно з кафедрою богослів’я та гуманітарних дисциплін КПУ проводить обласний конкурс дитячого малюнка
«Краса божого світу»,
 запрошує на виставку малюнків, яка відкрилась 14 грудня о 15.00 в Запорізькому обласному музеї (вул. Незалежної України, 76-Б).
Тепло дитячого серця, що ллється з кожного малюнка, зігріє вашу душу, вижене із неї смуток і журбу, викличе посмішку на вашому обличчі, навіє радісні спогади із дитинства.
Більше 200-х дітей від 4-х до 17 років, учнів загальноосвітніх шкіл, вихованців художніх студій та недільних шкіл із Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Остриківки взяли участь у конкурсі в цьому році.

Серед улюблених дитячих сюжетів – сімя, друзі, казка, свято, диво, біблійний сюжет, природа, козацтво, Україна.
Кожен учасник конкурсу отримає диплом, а під час відкриття виставки відбудеться нагородження переможців грамотами та подарунками. Спонсорами конкурсу є Запорізька єпархія УПЦ та Всеукраїнський благодійний фонд «Східноєвропейська місія».

Немає коментарів:

Дописати коментар