вівторок, 18 квітня 2017 р.

Курси відбудуться за будь-якої погоди!
Динамічний початок курсів підвищення кваліфікації за програмою "Вчителі музичного мистецтва" на базі Класичного ліцею відзначено не тільки аномальними погодними умовами. Кількість групи слухачів курсів підвищення кваліфікації сягнула майже чотирьох десятків.

КПК за програмою "Вчителі музичного мистецтва" розпочато!
Не зважаючи на стовідсоткове завантаження аудиторії оптимізація навчальної діяльності сприяє виконанню навчального плану та надає необхідний робочий темпоритм.
А ввечері, після аудиторних занять, вчителі музики Класичного ліцею вітали колег - вчителів Запорізької дитячої музичної школи № 5, відвідавши святковий звітній концерт "Ми малюємо цей світ", який відбувся в Концертній залі ім. М. Глінки  

Маленькі артисти на великій сцені
Заняття продовжились з обговорення та аналізу концерту. У своїх зауваженнях слухачі намагались оцінити досягнення юних артистів, а головне, спосіб педагогічної дії, який дозволяє отримати високоякісний результат. Загалом, досягнення у вивченні музичного мистецтва, презентовані учнями та педагогами ЗДМШ №5 отримали високу оцінку слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Заняття за темою
"Організація процесу сприймання і практичної діяльності
на уроках музичного мистецтва"
 Важливим етапом навчальної програми курсів підвищення кваліфікації за програмою "Вчителі музичного мистецтва" є педагогічна практика. Навчальна база Класичного ліцею надала змогу слухачам детально ознайомитись з особливостями навчально-виховного процесу в різноманітних формах його проведення
Ансамбль саксофонів, викладач - Майоров Б.Т.

Захист випускної роботи, як логічний компонент навчальної програми курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників сприймається вчителями музичного мистецтва як особлива форма публічної діяльності - сольний виступ, в якому увага аудиторії концентрується на інформаційному змісті, а також на способі презентації цієї інформації.
Захист випускної роботи вчителем
Максименко В.О.
 Актуальність фахової тематики випускних робіт висока! Слухачі курсів підвищення кваліфікації за програмою "Вчителі музичного мистецтва" активно співпрацювали - обговорення, запитання, наочна ілюстрація змісту доповіді не залишили байдужим нікого з присутніх.  
Триває захист випускних робіт
 Два тижні минули швидко. Програму курсів успішно виконано! Радісний момент з сумними нотками - посвідки отримано, але, не хочеться прощатись! До побачення! До нової зустрічі!
Посвідки отримано!



Немає коментарів:

Дописати коментар