суботу, 6 травня 2017 р.

Тренінг вчителів художньо-естетичного циклу

Виховання патріотизму засобами художньої культури

Учасники тренінгу за роботою
Відродження духовності в системі освіти – це та першооснова, яка сприяє її подальшій розбудові. Гуманізація освіти – шлях розвитку, сутність якого у забезпеченні ґрунтовного загальнокультурного розвитку цілісної особистості. (З програми тренінгу)

Програма тренінгу включала лекційні та практичні заняття, під час яких слухачі вивчали нормативні документи, методичні розробки, педагогічний досвід.

Практичне заняття: аналіз художнього твору
Значна кількість навчального часу призначалась для практичних занять. Тема однієї з таких практик - "Методика аналізу мистецького твору". Учасники тренінгу на практично виконували аналіз мистецькіх творів різних жанрів, набуваючи досвіду культурологічного аналізу. 

Виступ перед слухачами
к.філос.наук, доцента Мальованого Н.М.
До участі у тренінгу був запрошений завідувач Регіонального інформаційно-аналітичного центру «Освіта та громадянське суспільство»доктор філософії  (к.філос.н.), доцент Мальований Н.М. Тематика його виступу була сформована питаннями патріотичне виховання в контексті загальнокультурного розвитку особистості та формування сучасних підходів до вирішення окреслених завдань сучасної освіти. Слухачів зацікавила презентована інформація, значну кількість часу відбувалось спілкування з фахових питань у форматі діалогу.

Тренінг завершено. Всі учасники отримали певний досвід професійної діяльності, що засвідчено сертифікатами. Маємо надію, що інформація та знання, отримані слухачами за час тренінгу нададуть можливість подальшого професійного зростання.

Посилання на навчально-дидактичні матеріали:







Немає коментарів:

Дописати коментар