неділю, 4 червня 2017 р.

Результати тренінгу

Закінчив роботу тренінг "Цифрові музичні інструменти: MIDI технологія", який відбувався 06.06. - 09.06.17 р. відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 29.11.2016 № 0864 «Про підвищення кваліфікації педагогічних та керівних кадрів освіти Запорізької області у 2017 році на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР.
Місце проведення - КЗ «ЗОІППО» ЗОР, ІІ корпус, аудиторія 328. (м. Запоріжжя, пр. Соборний, 145-А);
Група вчителів музики
Навчальний план тренінгу виконано у повному обсязі: слухачі ознайомились з науково-методичними засадами професійного застосування інформаційно-комунікаційних технологій в сфері художньо-естетичної освіти та отримали навички вирішення фахових завдань.
Виконання навчального проекту
Кожен з учасників тренінгу отримав індивідуальне завдання зі створення електронної музичної партитури. Етапи втілення навчального проекту передбачали аналіз музичного твору, висвітлення параметричних характеристик нотного тексту, отримання інформації щодо образно-емоційного змісту.


Консультація
Сучасні вимоги професійної мистецької освіти сконцентровані не тільки на уніфікованих практичних умінь педагогів, які удосконалюються в процесі професійної діяльності. Вміння і володіння традиційними прийомами і технологіями музичної творчості можуть виступати лише як засоби, але ні в якому разі не мета навчання. Інтеграція академічних і новітніх мистецьких технологій стимулює розвиток сфери почуттів, естетичного смаку, розуму і творчих сил, – тобто загальний фаховий рівень музиканта.

Вчителі музичного мистецтва
У фаховому середовищі вчителів музичного мистецтва рівень зацікавленості новітніми мистецькими технологіями досить високий. Мистецько-педагогічна діяльність вирізняється обов'язковим дослідннцьким компонентом, доступним справжнім вчителям-новаторам, саме тому група тренінгу складається з кращіх представників шкільних педагогів міст і районів Запорізької області.
Вчитель музичного мистецтва
Вільнянської гімназії "Світоч"
Капітонова Т.М.
Перші результати проведеного тренінгу "Цифрові музичні інструменти: MIDI технологія" надають можливість виявити подальшу перспективу оновлення та розвитку як окремих навчальних курсів так і художньо-естетичної освіти в цілому.

 


Відповідальний - доцент кафедри теорії та методики виховання
Олійник Юрій Іванович, к.п.н., доцент.

Немає коментарів:

Дописати коментар