вівторок, 13 березня 2018 р.

05-06 березня 2018 р.  на базі ЗНВК 108 м. Запоріжжя був проведений тренінг «Вірність і відданість загальнолюдським цінностям як основа національно-патріотичного виховання»  (тренер Сібіль О.І., канд..пед.наук, доцент кафедри теорії та методики виховання). 
В тренінгу взяли участь 39 педагогічних працівників області. З них 21 – класні керівники ЗНВК 108, а 18 учасників – педагоги та вихователі закладів освіти Вознесенівського, Гуляйпільського, Дніпровського, Запорізького та Шевченківського районів. 




Учасники тренінгу поділилися своїми враженнями: 

Години навчання-спілкування промайнули швидко і приємно. Учасники тренінгу  виконували різноманітні вправи-«криголоми»; працюючи у малих групах, ми вивчали термінологію; релаксували, малюючи емоційний образ Батьківщини; проходили тестування за методиками Б. Басса та М. Рокича, яке підтвердило, що наші життєві орієнтири відповідають обраній професії. Величезна подяка тренеру. Прекрасні, близькі приклади, вміння залагодити гострі ситуації, вміння триматися перед аудиторією.
Соколянська Ірина, 
Петропільський НВК, Запорізький район

Отримала надзвичайно ефективний ресурс і дуже  приємні емоції від спілкування для власного підвищення педагогічної майстерності. Величезна подяка Сібіль О.І. за високий професіоналізм, неймовірну харизму, цікаві вправи, розуміння тренінгу як форми виховної роботи.
Шуляк Юлія, 
загальноосвітня школа № 101 м.Запоріжжя

На тренінгу я отримала знання про патріотизм як суспільну та особистісну цінність, якості патріота, концептуальні засади, форми та методи національно-патріотичного виховання. Зрозуміла, як створювати умови для розвитку особистості учнів на основі загальнолюдських, європейських цінностей.
Ралко Олена, 
Августинівська загальноосвітня школа, Запорізький район

Немає коментарів:

Дописати коментар