четвер, 22 березня 2018 р.

Семінар-практикум: «Історія українського війська. Формування сучасного громадянина-патріота в умовах сьогодення»


Дата проведення: 21 березня 2018 р.
Місце проведення: КЗ ЗОЛІ «Захисник» ЗОР 
Керівники семінару:
Кулька Р. М., полковник запасу, вчитель-методист
Корицький В. Г., старший викладач кафедри теорії та методики виховання

     Учасників семінару-практикуму привітав начальник КЗ ЗОЛІ «Захисник» ЗОР, полковник запасу Стрельников М. В. Він розповів про роботу, досягнення військового ліцею з військово-патріотичного виховання, військові навчальні заклади України.
  Впродовж семінару-практикуму слухачі ознайомилися з основними поняттями та принципами національно-патріотичного виховання; визначили індикатори ефективності НПВ; порівняли стратегії та технології формування національної громадської ідентичності у країнах ЄС і України; визначили основні акценти викладання навчальної теми «Історія українського війська» та у формі ділової гри учасники ознайомилися із новими педагогічними технологіями (вправа «Асоціативний ряд», інтелектуальна гра); відбулася презентація сучасної методичної та навчальної літератури військово-патріотичного спрямування. 

Виступ начальника ліцею «Захисник»,  полковника запасу Стрельникова М. В.

Учасники семінару-практикуму

Дискусія учасників

Презентація семінару-практикуму

 
Презентація літератури

   Дякуємо начальнику ліцею «Захисник»,  полковнику запасу Стрельникову М. В. та полковнику запасу Кульці Р. М. за підготовку та проведення обласного семінару-практикуму. Бажаємо міцного здоров'я, мирного неба та успіхів у вихованні молодого покоління. 

Корицький В. Г., ст. викладач КТМВ

Немає коментарів:

Дописати коментар