суботу, 18 серпня 2018 р.

Підсумки тренінгу "Цифрові музичні інструменти: Digital Sound"

Підготовка до нового навчального року триває - третій тиждень серпня, за планом тренінгових програм КЗ ЗОІППО, визначений до виконання завдань опанування сучасних мистецьких технологій.
 Сучасні компетентнісні характеристики вчителя мистецтва не обмежуються уніфікованими практичними уміннями і навичками роботи традиційними прийомами і технологіями музичної творчості. Інтеграція академічних і новітніх мистецьких технологій стимулює розвиток сфери почуттів, естетичного смаку, розуму і творчих сил, – тобто загальний фаховий рівень музиканта-педагога. 
Невеличка, але динамічна група учасників тренінгу, вчителів мистецтва міста Запоріжжя та Запорізької області, поступово та наполегливо опановувала сучасні технології опрацювання звукової інформації в цифровому форматі на прикладах творів музичного мистецтва, які вивчаються за програмою навчального курсу "Мистецтво" в загальноосвітніх навчальних закладах України.






 Підсумком роботи кожного учасника тренінгу, як зазначено в програмі, є виконання індивідуального творчого проекту в форматі подкасту. Дебют вчителів мистецтва Запорізького краю в цьому надсучасному жанрі вийшов вдалий.
Ознайомитись з результатами можливо за посиланням:
 https://drive.google.com/open?id=1KaEGjKzxJpZnKK2GQYZhz5xn2XN8NBzL

Немає коментарів:

Дописати коментар