четвер, 1 листопада 2018 р.

КПК за програмою "Вчителі музичного мистецтва"



Курси підвищення кваліфікації
за програмою

"ВЧИТЕЛІ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА"

Навчальна програма КПК "Вчителі музичного мистецтва" доповнена зустрічами з артистами, митцями, творцями сучасної української культури. До навчальної аудиторії ЗОІППО завітав відомий запорізький естрадний співак, автор і виконавець багатьох пісень про Запорізький край Анатолій Сердюк. 
Мистецька зустріч
 Кульмінацією другого тижня навчальної програми курсів підвищення кваліфікації за програмою "Вчителі музичного мистецтва" стала педагогічна практика. Значний обсяг змістовного матеріалу, який опрацьовано під час аудиторних занять та самостійної роботи набув ціннісних характеристик саме в практиці педагогіки мистецтва.


З великою увагою слухачі сприйняли презентацію педагогічного досвіду вчителя Запорізької ЗОШ №58 Вікторії Карван. Презентована модель сучасного уроку мистецтва, з інтеграцією аудіовізуальних художніх образів надала змогу кожному учаснику збагатити професійний досвід. 


Підсумковий семінар педагогічної практики набув форму аналітичного обговорення.

W
Захист випускних робіт починається з пісні

Презентація Web-ресурсу

Інклюзия в мистецькій освіті

Поетична творчість слухачів
 



1 коментар:

  1. Дякуємо Олійнику Ю.І. за надзвичайно цікаві курси, насичену програму та досвід, який ми отримали. Бажаю Вам, невичерпної енергії, нових звершень і досягнень,здійснення всіх Ваших планів і задумів.

    ВідповістиВидалити