середу, 27 березня 2019 р.

З 11 по 22 березня 2019р., на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР відбулися  курси підвищення кваліфікації вчителів предмета «Захист Вітчизни». Педагогічна практика пройшла 13.03.2019 р., на базі Комунального закладу Запорізький обласний ліцей «Захисник» Запорізької обласної ради.
Начальник навчальної частини, полковник запасу Кулька Р.М. ознайомив слухачів КПК з життям та побутом ліцеїстів, досягненнями в навчанні, спорті, зустрічами з знаними представниками Запорізького регіону, України, «Героями праці, війни» та інше.
Вчитель англійської мови Дейдей О.В. провела відкритий урок на тему «Військове харчування». Ліцеїсти ознайомилися з сучасними вітчизняними та закордонними сухпайками (складові продукти до сніданку, обіду, та вечері; їх калорійність, як приготувати борщ та інше… .)
Підполковник запасу Ліщинський С.І. ознайомив ліцеїстів «З основами загальновійськового бою» та продемонстрував слухачам КПК тренування з «Вогневої підготовки» в електронному тирі.
Майор запасу Бєліх І.В. показав фрагмент уроку з ліцеїстами із «Прикладної фізичної підготовки». 
Перегляд презентації про ліцей
Презентація військового харчування
Складові сучасного армійського пайка
Слухачі КПК на педпрактиці
Тренажерний зал з вогневої підготовки
Стрілецька зброя
Інструктаж з вогневої підготовки
На педагогічній практиці
З 18 по 20 березня 2019 р. слухачі КПК вчителів предмета «Захист Вітчизни» відпрацьовували практичні заняття на базі військового містечка військової частини № 3029 Національної Гвардії України. Практичні заняття проводили сертифіковані спеціалісти з вогневої, тактичної, стройової, морально-психологічної підготовок та тактичної медицини. Всі слухачі КПК успішно пройшли курси підвищення кваліфікації та отримали посвідки. 
Метання гранати
Робота четвірки
Зенітна установка
Протитанкова гармата
Сучасний бронетранспортер
Практичне заняття з військової підготовки
В електронному тирі
В тренажерному залі
Екіпірування солдата
Бойова смуга перешкод
Подолання перешкод
Морально-психологічна підготовка
Підведення підсумків

Дякуємо командиру військової частини №3029 Національної Гвардії України підполковнику Бєляєву А. М., начальнику КЗ Запорізький обласний ліцей «Захисник» ЗОР полковнику Стрельнікову М. В., його заступникові полковнику Кульці Р. М. за співпрацю з Комунальним закладом Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти Запорізької обласної ради. 
Вітаємо командира військової частини №3029 підполковника Бєляєва А. М., та всіх військовослужбовців  Національної Гвардії України з  професійним святом.Зичимо міцного здоров'я, миру та успіхів у виконанні священного обов'язку - захисту Вітчизни.

Cтарший викладач КТМВ Корицький В. Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар