пʼятницю, 12 травня 2017 р.

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР

"Полікультурна освіта в контексті загальнокультурного розвитку педагога"

Шановні колеги, запрошуємо до участі в роботі семінару 15.05.17 року, який відбудеться на базі Запорізького НВК № 110 (вул. В. Стешенка, 19)  з 11.00 до 15.00. Основними завданнями визначено:
  1. Аналітичний розгляд феномену культури;
  2. Висвітлення сучасних методологічних підходів до професійної педагогічної підготовки в умовах полікультурного суспільства;
  3. Обговорення проблем, що є наслідком процесів сучасної гуманітарної науки.
Відкрита он-лайн реєстрація!


15.05.17 р.

Науково-практичний семінар "Полікультурна освіта в контексті загальнокультурного розвитку педагога" відбувся за програмою ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи".

В роботі семінару брали участь представники 13 районів Запорізької області та міста Запоріжжя.
Семінар як форма фахового спілкування
Розглянуто історико-політичні умови формування багатонаціонального складу населення Півдня України, зокрема Запоріжжя. З цікавими доповідями виступили запрошені науково-педагогічні працівники: завідувач Регіонального інформаційно-аналітичного центру «Освіта та громадянське суспільство», доктор філософії (к.філос.н.), доцент Мальований М,М.

Доповідь "Функції освіти в громадянському суспільстві"
Методист науково-методичного центру департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Корольова О.Ю.
Доповідь "Полікультурне освітнє середовище"
Особливу зацікавленість викликала презентація однієї з головних тем семінару "Зміст загальнокультурного розвитку особистості педагога". 

Немає коментарів:

Дописати коментар