понеділок, 28 січня 2019 р.

25.01.2019 кафедрою теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР спільно з Запорізьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено семінар-практикум «Проблема булінгу в освітньому середовищі. Створення системи ефективної протидії булінгу» для прийомних батьків.
На запрошення Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завідувачем кафедри теорії та методики виховання Барліт О.О. проведено семінар-практикум «Проблема булінгу в освітньому середовищі. Створення системи ефективної протидії булінгу» для прийомних батьків.
Під час роботи семінару-практикуму було висвітлено низку питань, зокрема, що таке булінг, які існують види та форми булінгу, що можуть зробити батьки, як реагувати на булінг. Також було розглянуто проблему відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, за дії дитини, якщо вона є кривдником. 
Крім того, було обговорено  Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».
Наприкінці роботи семінару-практикуму Барліт О.О. відповіла на чисельні запитання аудиторії та надала практичні поради.

Немає коментарів:

Дописати коментар