вівторок, 24 січня 2017 р.

Обласна олімпіада "Юні знавці Біблії"

22 січня 2017 року Запорізький ліцей "Захисник" гостинно приймав учасників  обласного етапу Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». 
В олімпіаді взяли участь 55 учнів 6-11 класів, які пройшли тестування щодо знання Біблії та написали творчу роботу, продемонструвавши досить гарні знання з основ християнської культури та власну громадянську позицію.
Найбільшу кількість балів (56 з 58) щодо знання Біблії отримав Ортін Олег, учень 10 кл. КЗ "Мелітопольська спеціалізована школа-інтернат "Творчість" ЗОР (вчитель Гурєєва О.В).

В цьому році перемогу отримували не лише у власному заліку, але й у сімейному. Так перші місця посіли сестри Прошак: Валентина – 10 кл., Тетяна – 8 кл., учениці Запорізької ЗОШ №4 (вчитель Татаріна С.А.).

Під час олімпіади відбувся семінар для вчителів щодо розвитку творчих здібностей учнів"Розвиток творчих здібностей учнів як дієвий засіб успішної соціалізації в подальшому дорослому житті"
Голова журі Барліт О.О.

22 січня - День Соборності України

Довго український народ боровся за свою державність, багато крові пролито борцями за Україну, багато кісток українців лежить за межами нашої держави:
в Сибіру, в концтаборах, на Соловках, на Біломорканалі. 
Сьогодні ми маємо незалежну українську державу, буття якої благословив Бог.
І ми повинні кожен на своєму місці працювати і робити все для зміцнення нашої української держави. 

Свого часу Україна була поділена на дві частини. Нині є одна соборна українська держава,
і цим святкуванням соборності ми хочемо підкреслити, що Україна не розділена, що 
немає окремої Східної і Західної України, 
а що у нас єдина держава 

Немає коментарів:

Дописати коментар