пʼятницю, 24 березня 2017 р.

06-07 березня був на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР (ауд.203) був проведений тренінг «Вірність і відданість загальнолюдським цінностям як основа національно-патріотичного виховання»  (тренер Сібіль О.І., канд..пед.наук, доцент кафедри теорії та методики виховання).

Його учасники поділилися своїми враженнями:

«Дякую за знання та за доброзичливе спілкування! Отримала детальне глибоке розуміння структури роботи з національно-патріотичного виховання у школі. Під час тренінгу велику увагу було приділено залученню учасників дитячого колективу до співпраці у напрямку впровадження національно-патріотичних цінностей».
Антонова Наталя Миколаївна

«Я ожидала от тренинга, прежде всего,  эффективного общения, узнать новые формы и подходы к формированию общечеловеческих ценностей у детей в современных условиях. Мои ожидания полностью оправдались. Общение было приятным и интересным. Тренинговая форма чрезвычайно  эффективная, а  выбранная тема очень актуальна. Огромное спасибо тренеру Сибиль Елене Ивановне».
Піскунова Ірина Олександрівна

«Отримала нову інформацію щодо викладання і застосування методик у викладанні національно-патріотичного виховання в школах».
Борщ Наталія Володимирівна

«Тренінг був дуже насиченим, багатим на корисну та цікаву інформацію. Дізналася про багато нестандартних, креативних, сучасних методів патріотичного виховання. Інформацію яку я отримала, буду обов`язково використовувати у своїй роботі».
Трюхан Анжеліка Олександрівна

«Взяла для себе багато цікавих ідей (методів, форм ) роботи з дітьми. Отримала лише позитивні емоції від тренінгу. Дуже дякую Вам, Олена Іванівна, за змістовний, дуже корисний інструментарій в навчально-виховній роботі, що дійсно допоможе наше суспільство наблизити до нашого кращого майбутнього».
Міхова Тетяна Миколаївна

«Розширила знання щодо загальнолюдських цінностей як основи патріотичного виховання. Тренінг дуже мені сподобався. Велика подяка Олені Іванівні за приємно проведений час, який допоміг чітко визначити поняття патріотизму, громадянства, моральних цінностей».

Дондик Катерина Анатоліївна

Немає коментарів:

Дописати коментар