пʼятницю, 3 березня 2017 р.


На базі КЗ "ЗОІППО" ЗОР «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради 23-24 лютого  пройшов дводенний тренінг  «Вірність і відданість загальнолюдським цінностям як основа національно-патріотичного виховання».  Для проведення тренінгу  Запорізький  обласний  педагогічний  інститут  післядипломної педагогічної освіти  відрядив доцента  кафедри теорії та методики виховання Сібіль Олену Іванівну справжнього фахівця,  дуже  комунікабельну, приємну, тактовну  людину.

Бути приємною й цікавою у спілкуванні людиною – справжній талант. Володіти цим талантом бажає кожен, та особливо необхідний він у професії педагога. Щоденно, тісно спілкуючись із дітьми та колегами, педагогу важливо вміти пояснювати, переконувати, підтримувати розмову, слухати й розуміти. Вдосконаленню комунікативних здібностей немає меж. Методична служба закладу впевнена, що ефективним інструментом для цього в методичній роботі є проведення тренінгів.


Такі тренінги дають натхнення, стимулюють  педагогічний  робочий  процес, відкривають для вихователів двері  до простору нового підходу до дитини, учня, вихованця.

        Педагогічний  колектив  закладу  вдячний  викладачам інституту  за  організацію  таких  заходів.


Борденюк О.А, заступник директора Терпіннівської спеціальної загальноосвітньої  школи-інтернату

Немає коментарів:

Дописати коментар