понеділок, 4 вересня 2017 р.

29 серпня 2017р. на базі Мелітопольського НВК №16 відбувся обласний семінар для керівників РМО та відповідальних осіб в районів за вивчення предмету «Захист Вітчизни» на тему «Організація та проведення уроків з предмету «Захист Вітчизни» в 2017-2018 навчальному році. Військово-патріотичне виховання учнів». В семінарі прийняли участь 23 учасника.
Учасники обласного семінару
Семінар відкрив старший викладач кафедри теорії та методики виховання Корицький В.Г., який ознайомив учасників із змістом роботи. Методист УО Дюжаєва Т.К., розповіла та презентувалала «Реалізацію завдань Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді в закладах освіти м. Мелітополя».
Директор НВК №16 Ковпак С.В. зробила доповідь «Про формування громадянської компетентності випускників Мелітопольського НВК №16 засобами військово-патріотичного виховання.
Роботу Школи Джур, як ефективна складова формування національної свідомості гімназистів презентувала директор гімназії №9 Чугай Л.В. Автор проекту Школи Джур Федоренко О.М. зробила віртуальну подорож до Зразкового музею Козацької слави в гімназії №9. Офіцер ОМВК Романов І.Д. розповів про військово-шефську роботу з навчальними закладами міста.
Керівник ММО Варлаков В.А. розповів про систему військово-патріотичного виховання допризовної молоді та провів практичне заняття із учасниками семінару на тему «Методика проведення контролю знань учнів засобами ІКТ на заняттях предмета «Захист Вітчини».
Корицький В.Г. розповів про організацію та вивчення предмету «Захист Вітчизни» в навчальному році та підбив підсумки семінару.
Дякуємо директору НВК №16 Ковпак С.В., методисту УО Дюжаєвій Т.К. за організацію та проведення обласного семінару. Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та успіхів на освітянській ниві.

З повагою, Корицький В.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар