середу, 6 грудня 2017 р.

З 13.11. -  24.11.2017р. в  КЗ «ЗОІППО» ЗОР пройшли курси підвищення кваліфікації для вчителів предмета «Захист Вітчизни». Педагогічна практика відбулася на базі Комунального закладу Запорізький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово - фізичною підготовкою «Захисник». Всі слухачі КПК успішно пройшли навчання та отримали посвідки про підвищення кваліфікації.

22.11.2017р. слухачів КПК предмета “Захист Вітчизни” тепло зустріли у конференцзалі начальник військового ліцею “Захисник” полковник Стрельніков М.В. та начальник навчальної частини полковник Кулька Р.М. Керівники військового ліцею розповіли про навчальний заклад, матеріальну базу, умовами  вступу та  найкращими досягненми ліцеїстів та працівників.На педагогічній практиці слухачі КПК предмета “Захист Вітчизни” подивилися як можна провести заміну уроку вчителя предмета “Захист Вітчизни”- вчителем англійської мови. Спілкування відбувалося на англійській мові. Ліцеїсти ознайомилися із складом продуктів сучасного сухого пайка для ЗСУ, натівськими зразками та порівняли їх складові. Заміна пройшла дуже цікаво тому, що кожен ліцеїст та слухач КПК наживо ознайомилися із продуктами вітчизняного, натівського сухпайків та інструкцією приготування і вживання їжі. В кінці уроку вчитель підвела підсумок та задала домашнє завдання.
Лауреат Всеукраїнського конкурсу “Вчитель року — 2016” майор Бєліх І.В. провів майстер-клас по вивченню розділу “Військова топографія”. За допомогою  ІКТ вчитель перевірив домашнє завдання; навчив ліцеїстів орієнтуватися за місцевими предметами; доповідати про своє місцезнаходження; роботою із топографічною картою. Ліцеїсти  практично відпрацювали на території  навчального закладу тему “Рух за магнітним азимутом”. Командири відділення отримали компаси та завдання. Під час руху за магнітним азимутом ліцеїсти порахували відстань між між пунктами руху в парах кроків “п.кр.”.  Ці дані командир відділення  оформляє у вигляді схеми маршруту руху та доповідає вчителеві. В кінці уроку вчитель задав домашнє завдання  та виставив оцінки за практичну роботу. Р.М. Кулька провів екскурсію по навчальному закладі 
Дякуємо! Начальнику комунального закладу Запорізькй обласний-ліцей-інтернат “Захисник” Запорізької обласної ради полковнику Стрельнікову М. В.,начальнику навчальної частини полковнику Кульці Р. М. , вчителям, які підготували педагогічну практику. Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров'я та успіхів у навчанні та вихованні молодого покоління.

З повагою  Корицький В.Г.,  старший викладач 

Дяк

Немає коментарів:

Дописати коментар