пʼятницю, 12 січня 2018 р.

03-04 січня  2018 р. на базі ЗСЗШІ «Орієнтир» Запорізької облради був проведений тренінг «Вірність і відданість загальнолюдським цінностям як основа національно-патріотичного виховання» (тренер Сібіль О.І., канд..пед.наук, доцент кафедри теорії та методики виховання). 




Його учасники поділилися своїми враженнями:

«Тренінг був дуже насиченим, багатим на корисну та цікаву інформацію. Дізналася про багато нестандартних, креативних, сучасних методів патріотичного виховання. Інформацію, яку я отримала, буду обов`язково використовувати у своїй роботі».

«Дякую за знання та за доброзичливе спілкування! Отримала детальне глибоке розуміння структури роботи з національно-патріотичного виховання у школі. Під час тренінгу велику увагу було приділено залученню учасників дитячого колективу до співпраці у напрямку впровадження національно-патріотичних цінностей».

«Взяла для себе багато цікавих ідей (методів, форм) роботи з дітьми. Отримала лише позитивні емоції від тренінгу. Дуже дякую Вам, Олена Іванівна, за змістовний, дуже корисний інструментарій в навчально-виховній роботі, що дійсно допоможе наблизити наше суспільство до нашого кращого майбутнього».

«Розширила знання щодо загальнолюдських цінностей як основи патріотичного виховання. Тренінг дуже мені сподобався. Велика подяка Олені Іванівні за приємно проведений час, який допоміг чітко визначити поняття патріотизму, громадянства, моральних цінностей». 

Немає коментарів:

Дописати коментар