суботу, 23 червня 2018 р.

Реалізація програми «Нова Українська Школа»

(м. Запоріжжя 14-16.06.2018 р.)

Запорізька сесія програми підготовки регіональних тренерів навчального курсу «Мистецтво» в початковій школі проходила на базі Запорізького класичного ліцею не випадково, оскільки в освітньому середовищі цього навчального закладу художньо-естетична освіта ґрунтує якісні характеристики результатів навчання.
Група 4 тренінгу невелика, але завзята

Опанувати методологію педагогічної концепції "Нової української школи" можливо тільки через набуття навичок фахової діяльності в умовах сучасного освітнього простору.


Навчаємось навчаючи

Кожен вчитель мистецтва отримав можливість опанувати способи інтеграції змісту навчальної програми «Мистецтво» в початковій школі та засобів реалізації компетентісного підходу в навчальній роботі, відповідно до вимог Державного стандарту початкової освіти. 


Вчитель мистецтва має бути артистом

Тренінгова програма вчителів мистецтва – це ще й додаткова можливість фахового спілкування. Кожному є чим ділитись, про що розказати, ще й показати своє мистецтво.

Тренінгова вправа "Олівець-малювець"

Серед учасників тренінгової програми педагоги різних фахів: вчителі музичного, образотворчого мистецтва, початкової школи. Завдання в мистецькій галузі у нас спільне – виконувати будемо разом.

Навчальний процес в мистецькому просторі

Четверта група тренінгу складалась переважно з представників освіти районів Запорізької області, наближених до обласного центру.

Знайомство з учасниками тренінгу

Значний діапазон проблемних питань впровадження концепції Нової Української школи в освітнє середовище потребує диференціації засобів та методів опанування сучасними педагогічними технологіями. Кожен з учасників тренінгу мав можливість опанувати методи та засоби фахової діяльності в нових соціокультурних умовах.

Опановуємо засоби мистецької педагогіки

Навчаємось спілкуватися засобами мистецтва

Мистецька релаксація

Мистецтво - це активна діяльність

Від навчальної роботи навчимось отримувати задоволення

Як багато має знати й вміти вчитель мистецтва


 
Відеофрагменти тренінгової програми

Немає коментарів:

Дописати коментар