пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.


3 жовтня 2018 року у Міністерстві освіти і науки України відбулася всеукраїнська нарада «Наявні ресурси для попередження насильства щодо дітей в закладах освіти» за участі центральних органів виконавчої влади та громадських організацій.
Вперше усі відповідні центральні органи влади, міжнародні та громадські організації, представники місцевих органів влади, освітяни зібралися  за одним столом з метою об’єднати наявні ресурси для допомоги освітянам розв'язати проблему насильства в школі.
Під час наради було обговорено питання:
Як побудувати систему, яка працює на запобігання насильства щодо дітей?
Яка є допомога і якої допомоги потребують школи у розв'язанні проблеми насильства?
Які є механізми захисту та сповіщення, що дозволяють своєчасно виявляти проблеми і надавати своєчасну допомогу кожному, хто її потребує?
Організатори: Міністерство освіти і науки, Жіночий консорціум України, Save the Children за підтримки SIDA (Шведське агентство з міжнародного розвитку).
На Всеукраїнській нараді Запорізьку область представляли Барліт Оксана Олександрівна (зав. кафедри теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР) та Тищенко Олена Іванівна (доцент кафедри теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР).

Немає коментарів:

Дописати коментар