середу, 6 лютого 2019 р.

   5 лютого 2019 року на базі Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №84 Запорізької міської ради Запорізької області відбулася педагогічна практика слухачів КПК за програмою "Учителі трудового навчання та курсу «Технології».
   Досвідом своєї роботи вже вкотре зі слухачами КПК поділилася Долга Уляна Ігорівна, вчитель трудового навчання, мистецтва, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель.
5 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету, тому одним з основних проектів, які були представлені Уляною Ігорівною, було «Формування медіаосвітнього простору на уроках трудового навчання».
  Кафедра теорії та методики виховання висловлює подяку адміністрації Запорізької загальноосвітньої школи №84 та особисто директору, Діденко Зої Василівні, за гостинність та створення всіх умов для проведення педагогічної практики.
    Щиро вдячні Долгій Уляні Ігорівні за професіоналізм, за знання та досвід, якими вона завжди з радістю ділиться, за можливість надихнутися новими ідеями, за дружню атмосферу, чудові враження.
Фотозвіт

1 коментар: