вівторок, 20 листопада 2018 р.

05.11.-16.11.2018р., на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР відбулися  курси підвищення кваліфікації вчителів предмета «Захист Вітчизни».
  Педагогічна практика пройшла в Хортицькому районному навчальному центрі з допризовної підготовки (ХРНЦДП).  Керівник ХРНЦДП, підполковник С. А. Порічний ознайомив слухачів  КПК з навчальним центром, показав  навчально-матеріальну базу, народознавчу кімнату. Було проведено два майстер-класи: з вогневої підготовки та з основ медичних знань.
Два дні слухачі КПК вчителів предмета «Захист Вітчизни» відпрацьовували практичні заняття  на базі військового містечка в/ч №3029 Національної Гвардії України. Практичні заняття проводили сертифіковані спеціалісти з вогневої та тактичної підготовок, тактичної медицини. Всі слухачі КПК успішно пройшли курси підвищення кваліфікації та отримали посвідчення.
Екскурсія в народознавчу кімнату
У кабінеті ОМЗ
Накладання пов'язки на колінний суглоб 
У кабінеті «Захист Вітчизни».
Відкритий урок у хлопців
Спорядження магазину патронами
Практичні заняття з вогневої підготовки
Успішне завершення КПК

Дякуємо керівнику в/ч №3029 Національної Гвардії України полковнику Хоменку О. В.,  та керівнику Хортицького районного навчального центру з допризовної підготовки підполковнику Порічному С. А. за співпрацю з КЗ «ЗОІППО» ЗОР. Бажаємо міцного здоров'я, миру та успіхів у вихованні патріотів України. 

Cтарший  викладач КТМВ  Корицький В. Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар